fbpx

Mensen die zeggen dat het internet de toekomst is leven in het verleden

Wij maken digitale oplossingen die direct resultaat opleveren

Melvin en Rick zijn aan het webdesignen

Wij helpen onze klanten hun doelgroep beter te begrijpen

Dit doen we door niet alleen de focus op ontwerp en techniek te leggen maar ook te ondersteunen bij het maken van content zoals teksten en afbeeldingen. Wij helpen onze klanten met het kritisch analyseren van hun doelgroep en na te denken over hoe zij hun bezoekers zo veel mogelijk waarde kunnen geven. Want een waardevolle website is een website waar gebruik van wordt gemaakt.

Een foto van Melvin

Melvin Osenga
SEO specialist & Webdesigner

Een foto van Rick

Rick Valkering
UX/UI designer & Webdeveloper

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Wij hadden eerst zelf een website gemaakt voor onze stichting. Rick en Melvin hebben samen een nieuwe website gemaakt en nu kunnen mensen ook donaties doen via onze website. De eerste donaties zijn al binnen!
Driehoek
Functie
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Design is not just what it looks and feels like,
Design is how it works.

Steve Jobs

Wij komen graag in contact

Een klein team, voor je grootste ideeën

Wij zijn flexibel, kunnen snel schakelen en leggen de focus op persoonlijk contact. De kwaliteit die je gewend bent van een groot internetbureau maar met de snelheid van een ZZP’er. Met samen meer dan 8 jaar ervaring in webdesign bouwen wij mee aan het succes van onze klanten.

Een foto van Melvin en Rick

Wij helpen graag bij je online presentatie

Neem contact op en vertel ons over je project.