fbpx

Je website altijd veilig, up-to-date en online, zonder er over na te hoeven denken

Dat is de zekerheid die je krijgt met Peace of Mind

Je website altijd up to date
Melvin en Rick zijn aan het webdesignen

Wij houden je website in topvorm

Wij zijn Melvin en Rick, eigenaren van WordPress Lab. Met samen meer dan 8 jaar ervaring in webdesign beschikken wij over de kennis om je website in topconditie te houden. De afgelopen jaren hebben wij al een hoop ondernemers geholpen aan de zekerheid van een goed functionerende en veilige website. Wij blijven mede door onze opleiding goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Een foto van Melvin

Melvin Osenga
SEO Specialist & Webdesigner

Een foto van Rick

Rick Valkering
UX/UI designer & Webdeveloper

Hoe veel zou het jou kosten als je website een paar dagen offline is?

En hoe veel zou het kosten om je website opnieuw te moeten laten maken door een technische fout, hacker of virus? En hoe zeker weet je eigenlijk dat er met jouw website niets fout gaat? Veel ondernemers laten een website maken maar houden geen rekening met de risico’s die dit met zich meebrengt. 

Wij geven je graag zekerheid over je website. Gaat er iets fout op je website? Dan hebben wij het in veel gevallen al opgelost voordat jij of je klanten er erg in hebben. Zo kun jij lekker zorgeloos je business blijven draaien en blijft je website altijd zijn werk doen, tegen een kleine vaste prijs per maand.

in 5 stappen van onzeker naar volledige zekerheid met Peace of Mind

1. Elke dag een nieuwe back-up

Net als de bestanden op je computer kun je ook je website kwijtraken als er iets fout gaat. Hoe veel zou het je kosten als je alle teksten en foto’s op je website kwijt zou raken? Door hier dagelijks een backup van te maken weet je zeker dat je nooit iets kwijtraakt. Zelfs als je regelmatig nieuwe content plaatst.

Als je een Peace of Mind abonnement hebt maken wij iedere dag een back-up van je website. Zo ben je altijd goed voorbereid op technische fouten.

2. Altijd de nieuwste updates

Ook websites hebben software updates nodig. Iedere week zijn er wel nieuwe updates voor de veiligheid van WordPress. Als je deze updates te laat uitvoert loop je het risico op virussen en hackers. Iedere update moet ook goed gecontroleerd worden, door zomaar te updaten kun je namelijk je website kapot maken.

Als je een Peace of Mind abonnement hebt updaten wij iedere week je website. Als er fouten ontstaan door een nieuwe update lossen wij dit zonder extra kosten voor je op.

3. Houdt virussen buiten de deur

Virussen, malware, spam en hackers kunnen je website binnendringen, ook als je op tijd update. Daarom is het belangrijk om iedere dag een virusscan uit te voeren en te controleren of je website nog veilig is.

Als je een Peace of Mind abonnement hebt scannen wij iedere dag je website op virussen, malware en spam. En mochten we iets vinden halen wij het kostenloos voor je weg.

Snelle WordPress website

4. Weet zeker dat je website niet trager wordt

Een van de meest belangrijke punten om te scoren in Google is een snelle website. Maar ook voor je bezoekers is het belangrijk dat je website snel laadt. Als je website trager wordt wil je dit natuurlijk direct veranderen.

Als je een Peace of Mind abonnement hebt controleren wij je paginasnelheid, en zorgen ervoor dat je website lekker snel blijft laden.

5. Iedere week sturen wij je een rapport per mail

Een duidelijk overzicht van hoe het gaat met je website. Zo kun je altijd controleren of alles naar wens verloopt en kun je met een gerust hart andere delen van je business blijven draaien. 

Meest gekozen

Peace of Mind

Voor de normale website

€29,97per maand

Peace of Mind klein

Voor de kleinere website

€19,97per maand

Maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast

Wij staan 100% achter de kwaliteit van Peace of Mind. Wij kunnen je de garantie geven dat wij je website veilig en up-to-date houden en verzekeren jou in het geval van een ongeluk.

Ben je toch niet tevreden met Peace of Mind? Dan krijg je van ons binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.