fbpx
Een screenshot van URDSolutions.nl

URD Solutions

Klant

URD Solutions

Project type

Webdesign

URD Solutions

URD Solutions zorgt er al meer dan 20 jaar voor dat grote merken goed vertegenwoordigd zijn in hun branche. URD maakt, en integreert innovatieve oplossingen door middel van online marketing platformen met als doel het doelgericht communiceren van Lokale Marketing en Brand Management.

 

 

De oude website

De oude website van URD Solutions voldoet in principe aan de wensen van de potentiële klant. De website communiceert de diensten en informatieve gegevens maar mist de echte cultuur en uitstraling van URD Solutions. De huidige website geeft ook geen voorbeelden van de producten en diensten welke URD aanbiedt terwijl dit klanten juist meer zou overtuigen om sneller in gesprek te gaan en de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkzaamheden

URD Solutions moet voorzien worden van een nieuwe uitstraling welke volledig past bij hun manier van werken en cultuur. We hebben de website voorzien van een volledig redesign waarin een pakkende kop de bezoeker verleid om verder te kijken op de website en geïnspireerd raakt door de werkwijze en positieve spirit van URD. “Think out of the Box”, een quote welke URD op het lijf geschreven is en welke dus ook zeker terug is te vinden op de website. Op een creatieve  wijze hebben wij de cultuur van URD (jong, dynamisch maar zeer professioneel) weten terug te brengen in hun online visitekaart.

Deel deze case