fbpx
Drie personen die samen een website laten maken

Laat een website maken die bijdraagt aan de groei van je onderneming

0 jaar
Ervaring in webdesign
0 +
Tevreden klanten
0 +
Webpagina's gebouwd

Binnen 2 weken online

Heb je de teksten en foto's al? Dan kun je binnen 2 weken al online

Geen zorgen over techniek

Wij regelen hosting, SSL, onderhoud, updates en beveiliging

Goed vindbaar op Google (SEO)

Geoptimaliseerd om te scoren in zoekmachines

Makkelijk zelf aanpasbaar

Een makkelijke visuele editor met duidelijke instructievideo's

Ontworpen voor hoge conversie

Haal meer leads en klanten uit je website door onze ervaring

Mobile friendly

Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken op mobiel en tablet

Melvin en Rick zijn aan het webdesignen

Wij maken van je website een succes

Wij zijn Melvin en Rick, eigenaren van WordPress Lab. Met samen meer dan 8 jaar ervaring in webdesign beschikken wij over de kennis om je nieuwe website tot een succes te maken. De afgelopen jaren hebben wij een hoop ondernemers geholpen bij hun online strategie en presentatie. Omdat we beide nog studeren beschikken wij over de nieuwste kennis van het vak.

Een foto van Melvin

Melvin Osenga
SEO specialist & Webdesigner

Een foto van Rick

Rick Valkering
UX/UI designer & Webdeveloper

Individueel gecertificeerd door Google

Onze webdevelopers zijn individueel gecertificeerd door Google en hebben samen al een hoop klanten geholpen met hun website en online business. Wij zijn gespecialiseerd in responsive web design en houden rekening met de standaarden voor paginasnelheid en zoekmachine optimalisatie.

Google mobile sites certified
Google digital sales certified

Laat een website maken die je wat oplevert

Veel ondernemers zien hun website als een “online visitekaartje”. Je website geeft immers de eerste indruk van je onderneming aan je bezoekers. Wat veel ondernemers echter niet inzien is dat je een website kunt gebruiken voor meer doelen. En dat geld niet alleen voor grotere bedrijven.

Een website kun je automatiseren, waardoor je leads of sales binnenhaalt zonder achter je computer te hoeven zitten. Wij denken graag met je mee over hoe wij je website zo kunnen inrichten, dat je er straks meer tijd, vrijheid en omzet aan overhoudt. Het is tijd om je website voor je te laten werken.

Maak jij deze fouten ook op je website?

Is je website verouderd of stuk?

Een website die verouderd is kost meer dan het je oplevert. Bezoekers vormen direct een beeld van je onderneming op basis van de website. Als je website is verouderd of is niet meer goed werkt laat je niet alleen een verkeerde indruk achter van je onderneming maar loop je ook veel klanten mis.

Website valt uit elkaar
Een mobiele website bezoeker

Je bezoekers zijn mobiel, maar is je website dat ook?

51,9% van alle mensen op het internet gebruiken een mobiele telefoon. Daarom kun je met jouw website niet achterblijven. Als je website nog niet responsive is en niet werkt op mobiele telefoons loop je veel klanten mis en zul je lager  scoren in Google.

 

Onze websites werken standaard op alle computers, mobiele telefoons en tablets.

 

Haal je niet genoeg leads en klanten uit je website?

Een website kan er voor zorgen dat je meer tijd en geld overhoud. Het is daarom belangrijk dat je website zo is ingericht dat er zo veel mogelijk bezoekers een aankoop doen of contact opnemen. Niet alleen wat er op je website staat is belangrijk, maar vooral het ontwerp speelt een grote rol.

 

Wij doen al jaren onderzoek naar het gedrag van bezoekers en weten hoe je bezoekers kunt begeleiden. Zo profiteer je dus van jarenlange ervaring.

 

Converterende WordPress website
Een persoon die zijn website zelf aanpast

Kleine aanpassingen liever zelf doen?

Als ondernemer wil je ook zelf je website kunnen aanpassen. Om te voorkomen dat je voor iedere kleine wijziging een webdesigner nodig hebt krijg je straks een eigen dashboard. Met het dashboard kun je inloggen op je website en gemakkelijk zelf alle teksten en foto’s aanpassen.

Weet jij hoe goed je website presteert?

Als je geen inzicht hebt in hoe je website presteert, weet je niet waar je kansen laat liggen. Voor de groei van je onderneming is het belangrijk om meer te weten over je bezoekers. Daarom stellen wij Google Analytics voor je in zodat je altijd kunt zien hoe je website het doet.

Twee mensen die de inzichten van hun website bezoekers bekijken
Snelle WordPress website

Duurt het even om je website te laden?

Als je website er te lang over doet om te laden verlies je veel bezoekers. Iedereen verwacht van het internet dat het snel werkt. Als je website traag laad zorgt dat voor veel frustratie. Een vertraging in de laadtijd kan leiden tot wel 7% minder contactaanvragen of aankopen.

Meest gekozen

Peace of Mind

Voor de normale website

€29,97per maand

Peace of Mind klein

Voor de kleinere website

€19,97per maand
Een foto van Melvin en Rick

Wij helpen graag bij het bouwen van je nieuwe website

Neem contact op en vertel ons over je project.

Veel gestelde vragen

Zeker weten. Al onze websites worden gemaakt in WordPress: Dat is een systeem wat het makkelijk maakt om je website aan te passen, zonder veel technische kennis. Je hoeft dus geen webdesigner te zijn om zelf aanpassingen te doen aan je website.

Dat is afhankelijk van de grootte van het project. Wij nemen de tijd om goed te kijken wat jij en je doelgroep verwachten van je nieuwe website en plannen vervolgens een deadline in. Tussendoor sturen wij je een aantal voorbeelden op zodat je hier feedback op kunt geven en kunt bijsturen naar je eigen wens.

Wij betrekken je bij het ontwerpproces. Voordat wij de website gaan ontwikkelen zorgen wij ervoor dat je eerst het ontwerp al hebt goedgekeurd. Zo zorgen wij ervoor dat je straks tevreden bent met het eindresultaat.

Zeker weten. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.